Diensten Van Kees - Van Kees
Creatief communicatieadvies Van Kees loopt uiteen van het ontwerp van een folder tot het brainstormen over een huisstijl.
communicatieadvies, grafisch ontwerp, folder, flyer, social media, website, goedkoop
15326
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15326,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Diensten Van Kees

Hulp Van Kees

Hoe presenteer ik mijn product, mijn bedrijf of mijzelf? Wat past echt bij jou en jouw bedrijf? Ik geloof dat communicatie vanuit de identiteit en persoonlijkheid van het bedrijf de boodschap sterk en oprecht maakt. Maar hoe pak je dat aan? Sommige ondernemers kunnen wel een creatieve duw in de rug Van Kees gebruiken!

Communicatiehulp

Hoe zet ik mijn bedrijf of product in de markt? Welke middelen en uitingen passen hierbij? Ik analyseer, brainstorm, bedenk en werk uit. Eigenlijk een soort freelance communicatiemedewerker van je bedrijf!

Tekstschrijven

Jij roept en ik schrijf! Redactioneel, copywriting of blogs: het eist allemaal een andere aanpak. Ik schrijf de teksten waar u naar op zoek bent.

Websites en Social Media

Elk bedrijf heeft een website. Maar hoe val je op in het world wide web? Hoe communiceer je duidelijk naar je doelgroep? Ik help met het bedenken van je website, hoe moet deze eruitzien? Maar ik bedenk ook hoe je je website op kan frissen en interessant kan houden. Ook denk ik mee over de inzet van social media. Kan het voor jou wat toevoegen? Wat moet je dan delen met je doelgroep?

Vormgeving

Hoe zorg je ervoor dat je herkenbaar bent? En hoe geef je je uitingen vorm in lijn met je huisstijl. Of hoe moet je huisstijl eruit zien? Ik geef vorm aan jouw ideeën. Of ik brainstorm, denk, teken, bedenk en werk het uit.

Een freelance communicatiemedewerker. Zo wil ik mijzelf eigenlijk noemen. Iemand die meedenkt, uitwerkt en regelt. Iemand die jou ontzorgt van dingen waar je eigenlijk te weinig tijd voor hebt. Of misschien heb je er wel tijd voor, maar kan je wel wat hulp gebruiken. Hulp Van Kees!

Natuurlijk kan ik alle bovenstaande hulpvragen ook combineren. Ik kan projecten van begin tot eind coördineren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem daarom vooral contact met mij op, dan kunnen we delen. Kijken wat de mogelijkheden voor jou en voor mij zijn!

Neem direct contact met mij op