Kees op eigen benen - Van Kees
Creatief communicatieadvies Van Kees, van pakkende teksten tot grafisch ontwerp!
communicatie, grafisch, ontwerp, pakkende tekst, tekstschrijver, flyer, folder, visitekaartje ontwerpen, vormgever, communicatieadvies, creatief
16532
post-template-default,single,single-post,postid-16532,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Kees op eigen benen

10 mei Kees op eigen benen

Vier maanden geleden besefte ik me dat ik niet gelukkig was in het werk wat ik deed. Ik werkte in een woonwinkel, als verkoopadviseur. Ik miste uitdaging. Miste motivatie en werd te weinig geprikkeld. Ik werd er niet gelukkig van. Na een tijdje veel te veel nagedacht te hebben besloot ik op een dag mijn gevoel volledig te volgen. Ik besloot ontslag te nemen.

Onverwachts kon ik binnen een maand al weg. Ik nam afscheid van het bedrijf waar ik drie jaar had gewerkt. Ik besloot om alles af te maken waar ik ooit al eens aan begonnen was. The story of my life! Ik zit zo vol met ideeën, dat deze niet altijd volledig uitgewerkt worden. Aard van het beestje…

Na een week of twee kreeg ik de vraag of ik mee wilde helpen bij het opzetten van een website. Of ik dan niet een factuur kon sturen. Voor mij het moment om te gaan doen wat ik al heel lang in mijn hoofd had: voor mezelf beginnen! Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel en opende een zakelijke rekening. Zoveel stelt dat niet voor. Maar dat is pas het begin…

Nu zijn we twee maanden verder en begint Van Kees langzaam vorm te krijgen. Visitekaartjes, een website, een eerste blog, een Facebookpagina en een Pinterestpagina: Van Kees goes online!
Tot nu toe heb ik veel geleerd, interessante gesprekken gehad en ben ik geïnspireerd door ondernemers om me heen. Met deze blog wil ik graag alles met jullie delen wat mij inspireert op communicatie en creatief gebied. Hopelijk tot snel!

“When nothing goes right… Go left!”

Geen reactie's

Geef een reactie