Over mij - Van Kees
Nena Keessen is de eigenaar Van Kees. Creatieve communicatie in de omgeving van Lochem en Zutphen!
Nena, Keessen, Van Kees
15316
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15316,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Over mij

Nena Eggink-Keessen

Hi! Ik ben Nena Eggink-Keessen (1993) oprichter en eigenaar Van Kees. Samen met mijn man Dion, dochter Noa (2020), hond Jip en drie kippen woon ik in het groene Harfsen. Ik heb een prachtige werkplek, een tuinkantoor. In mijn vrije tijd neem ik regelmatig de benen: ik loop er wat kilometers af. Ook hou ik van live muziek, en dan vooral dansen op live muziek, speciaal biertjes, vuurtjes stoken en sushi eten. Ik ben een echte bourgondiër! Ook vind ik het heerlijk om met m’n handen bezig te zijn: ik ben regelmatig in de tuin te vinden en vind het leuk om dingen zelf te maken achter m’n naaimachine.

 Ik heb een brede interesse en hou van afwisseling in mijn werk. Ik ben creatief, maar praktisch ingesteld. Ik vind het heerlijk om zowel aan de organisatorische als de uitvoerende kant te staan. Ik help graag om iets authentieks te doen, wat bij het bedrijf past.

Ik ben een regelneef, creatieveling, tekstschrijver, analist, coördinator en klankbord. Ik kan je helpen bij het organiseren van een evenement, het schrijven van een pakkende tekst, het vormgeven van een visitekaartje en ga zo maar door. Ik kan jou ‘ontzorgen’, zodat jij je kan richten op waar je mee bezig hoort te zijn: ondernemen!

Juni 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf de middelbare school kriebelde het bij mij al: ik wilde graag zelfstandig ondernemer worden. Bijna een jaar na mijn afstuderen (2016) heb ik besloten de stap te nemen en Van Kees op te richten. En met succes!

In de afgelopen jaren heb ik voor vele opdrachtgevers mogen werken en werd ik voor de meest uiteenlopende klussen gevonden!

KOM IN CONTACT MET MIJ