Over mij - Van Kees
Nena Keessen is de eigenaar Van Kees. Creatieve communicatie in de omgeving van Lochem en Zutphen!
Nena, Keessen, Van Kees
15316
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15316,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Over mij

Nena Keessen

Nena Keessen (1993) is de naam, oprichter en eigenaar Van Kees. It’s all in the name! Ik heb een brede interesse en hou van afwisseling in mijn werk. Ik heb veel ideeën en toekomstdromen welke mij elke keer verder helpen. Ik help graag kleine én grote ondernemers, maar ook particulieren, bij het maken van keuzes in communicatie. In een wereld waarin je overspoeld wordt door informatie is het moeilijk om echte aandacht te krijgen van je (potentiële) klant. Daarom wil ik je helpen om iets unieks te doen. Iets wat authentiek is en bij het bedrijf past.

Ik ben een regelneef, creatieveling, tekstschrijver, analist, coördinator en klankbord. Ik kan je helpen bij het organiseren van een evenement, het schrijven van een pakkende tekst, het vormgeven van een visitekaartje en ga zo maar door. Ik kan jou ‘ontzorgen’, zodat jij je kan richten op waar je mee bezig hoort te zijn: ondernemen!

Juni 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf de middelbare school kriebelde het bij mij al: ik wilde graag zelfstandig ondernemer worden. Bijna een jaar na mijn afstuderen heb ik besloten de stap te nemen en Van Kees op te richten. En met succes! Inmiddels heb ik voor meerdere opdrachtgevers mogen werken en word ik voor de meest uiteenlopende klussen gevonden! Maar het allerbelangrijkste voor mij is doen wat ik écht leuk vind.

“Life begins at the end of your comfortzone”
KOM IN CONTACT MET MIJ